Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Andere werkwijze geen optie voor Elon Musk

PALO ALTO (ANP) - Op een andere manier leiding geven aan Tesla is geen optie voor topman Elon Musk. Dat heeft hij in een tweet laten weten. De baas van de maker van elektrische auto's zei vrijdag nog in een emotioneel interview dat hij er redelijk doorheen zat. Tesla zou ook op zoek zijn naar een secondant voor Musk om hem te ondersteunen.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De tweet betreft een antwoord op bestuurder Arianna Huffington van techbedrijf Uber. Zij suggereerde Musk via Twitter om zijn werkwijze aan te passen en ook wat meer aan zijn eigen gezondheid te denken.

De top van Tesla maakt zich naar verluidt ook zorgen over het vermeende slaapmiddelengebruik van Musk. Die middelen zouden hem niet altijd in slaap sussen, maar juist aanzetten tot zijn beruchte en vaak nachtelijke uitbarstingen op Twitter.

Musk zorgde een poosje terug voor veel opschudding door op Twitter aan te kondigden dat hij Tesla van de beurs wilde halen. De Amerikaanse beurswaakhond SEC is ook al bezig met een formeel onderzoek naar de berichtjes, waarin Musk onder meer beweerde dat de financiering al rond was. Als dat niet waar blijkt te zijn, heeft hij zich mogelijk schuldig gemaakt aan fraude en koersmanipulatie.