Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Wijnaldum terug, Van Dijk onzeker bij 'Reds'

LIVERPOOL (ANP) - Trainer Jürgen Klopp van Liverpool kan zaterdag bij het tweede duel in vier dagen tijd met Chelsea weer beschikken over Georginio Wijnaldum. De middenvelder ontbrak woensdag vanwege fysieke klachten bij de verloren thuiswedstrijd tegen de 'Blues' in de League Cup (1-2). Op Stamford Bridge treffen beide clubs elkaar opnieuw, dan voor de Premier League.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Achter de naam van Virgil van Dijk staat nog een vraagteken. De verdediger van Liverpool moest vorige week tegen Southampton (3-0) van het veld nadat hij wederom een tik had gekregen op een rib die hij eerder al had gekneusd. ,,Virgil heeft tot nu toe niet kunnen meetrainen'', zei Klopp. ,,Hij is een verdediger van wereldklasse, het is niet fijn die te moeten missen. Zijn inbreng is groot. Maar we konden al voetballen voordat Virgil naar ons toe kwam en we kunnen het dus ook als hij er niet is. We moeten het afwachten. Maar als Virgil fit genoeg is, dan speelt hij.''

Liverpool heeft als enige club na zes competitieduels de maximale score van achttien punten. Manchester City en Chelsea volgen met zestien.