Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dwayne ‘The Rock’ Johnson laat eerste beelden spin-off Fast and Furious zien

Nog eventjes wachten en dan is het zover: Hobbs & Shaw zal dan in de bioscoop te zien zijn. Vorige maand is begonnen met het filmen van de Fast and Furious spin-off. The Rock deelt nu de eerste beelden.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Fast and Furious

Veel fans hunkeren naar een nieuwe Fast and Furiousfilm, maar voordat Fast and Furious 10 uitkomt, is het al 2021. Veel is er nog niet over bekend, alleen dat het de laatste uit de serie zal zijn. Tot die tijd zullen ze zich moeten vermaken met de spin-off van The Fate of the Furious: Hobbs & Shaw.

Hobbs & Shaw

De film gaat over de Amerikaanse geheim agent Luke Hobbs (Dwayne Johnson) die een bijzondere samenwerking vormt met Dechkard Shaw (Jason Statham). Veel meer over de film is nog niet duidelijk. Naast een aantal gezichten uit The Fast and Furious zal ook Idris Elba een rol vertolken in de film. 

Filmen

Op 10 september van dit jaar is er begonnen met filmen in Engeland. Nu, bijna een maand later, laat The Rock voor het eerst een foto zien uit de film. Helaas moeten we nog even wachten wat het eindresultaat is, want de release van Hobbs & Shaw staat op 2 augustus 2019.