Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Khabib Nurmagomedov daagt Floyd Mayweather uit (+VIDEO)

De Russische UFC-vechter Khabib Nurmagomedov wist twee weken geleden Conor McGregor te verslaan. Nu heeft hij een nieuw slachtoffer uitgekozen: Floyd Mayweather.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Nurmagomedov

Nurmagomedov maakte indruk door Conor McGregor tijdens zijn comeback te verslaan. De Ier moest aftikken toen de Rus hem in een wurggreep hield. De partij staat vooral in het geheugen van de schermutselingen die er na de wedstrijd uitbraken. De Rus klom over de kooi en viel iemand uit de staf van McGregor aan. Twee personen uit de entourage van Nurmagomedov kwamen juist de ring in en sloegen McGregor. De Rus kondigde al aan om de UFC te verlaten als er straffen zouden volgen vanwege het incident. 

Uitdagen

Nu is zijn volgende partij wellicht niet in de UFC, want de Rus heeft Floyd Mayweather via social media uitgedaagd. In een filmpje met vechtsportpromotor Leonard Ellerbe die net zoals de UFC-kampioen bij een vechtsportgala in Rusland was toont hij zijn interesse. “50-0 versus 27-0, twee guys die nog niet verloren hebben. Laten we het doen, waarom niet? In de jungle is er tenslotte maar ruimte voor een koning. Ik ben de koning, want hij kreeg McGregor niet naar de grond. Mij ging het gemakkelijk af. Laat maar komen”, zegt hij.

Mayweather

Het is niet bekend in welke discipline de Rus Mayweather uitdaagt. Het kan MMA zijn, of gewoon boksen (zoals McGregor eerder deed). Het is ook nog niet bekend of de Amerikaan op de uitdaging ingaat. Vorige maand liet Mayweather weten dat hij een rentree in de ring maakt. De eigenlijk gestopte vechter gaat opnieuw vechten tegen de Filipijn Manny Pacquiao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Look who I ran into at tonight’s fights in Russia.

Een bericht gedeeld door Leonard Ellerbe (@leonardellerbe) op