Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw doet plastische chirurgie en herken je niet terug (+FOTO'S)

Celine Centino besloot na jarenlange pesterijen zichzelf helemaal te laten verbouwen. Haar vlucht richting plastische chirurgie kostte haar ruim 42.000 euro.

Vrouw doet plastische chirurgie en herken je niet terug

Gepest

Ze werd vroeger het lelijke eendje genoemd, maar het bleef niet alleen bij woorden, ook met vechtpartijen ging het van kwaad naar erger. Om onder de pesterijen vandaan te komen, meldde Celine zich vaak ziek. 

Droom

Na haar studies ging de jongedame uit Zurich aan de slag als kapster, het geld dat ze daarmee verdiende gebruikte ze om haar grote droom waar te maken. Zo nam ze driemaal een borstvergroting, een neus- en kaakcorrectie en lip- en kinfillers. In vier jaar tijd veranderde ze haar volledige uiterlijk. “Ik ben gelukkiger dan ooit”, vertelt Celine.

Plastic

“Die eerste borstvergroting was een fantastisch gevoel. Als kind keek ik vaak naar Pamela Anderson in ‘Baywatch’, borsten zoals de hare heb ik altijd gewild. Ik krijg uiteenlopende reacties. Sommigen vinden dat ik er geweldig uitzie, anderen vinden mijn uiterlijk puur plastic”, aldus Celine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#sexy #beauty #hot #omg

Een bericht gedeeld door Céline Centino fans (@celine_centino_fans) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

Een bericht gedeeld door Céline Centino fans (@celine_centino_fans) op