Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dikste jongen van Indonesië valt enorm af (FOTO en VIDEO)

De Indonesische Arya Permana verwierf bekendheid doordat hij de dikste jongen van Indonesië was. Inmiddels is hij heel wat afgevallen.

Dikste jongen van Indonesië valt enorm af (FOTO’S)

Ooit woog Arya 200 kilo, maar dat is gelukkig niet meer zo. Drie jaar geleden leed hij aan morbide obesitas en leek hij niet lang te kunnen genieten van een gelukkig leven. De foto’s van hem gingen toen de hele wereld over.

Om hem te helpen zijn kilo’s te verliezen kreeg hij van dokters een gastric bypass. Daarnaast moest hij zich houden aan een streng dieet en elke dag vijf kilometer lopen. Dat heeft geleid tot een enorme metamorfose, want de jongen is inmiddels 95 kilo afgevallen. Daardoor kan hij eindelijk ook weer naar school.

“Ik ben blij. Ik kan weer lopen. Nu kan ik elke middag met mijn vrienden voetballen,” vertelt Arya. Het afvallen heeft ook een ander voordeel. Het oude eetpatroon van de jongen kostte de familie ongeveer 120 euro per maand, wat gelijk staat aan een salaris.

Afvallen

Overigens is de jongen nog niet helemaal tevreden, want hij wil nog eens 60 kilo afvallen. “Ik ben blij dat Arya weer naar school kan, net zoals elk ander kind,” zegt zijn vader Ade.