Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Eddie Murphy deelt familiefoto met zijn 10 kinderen (+FOTO)

De Amerikaanse acteur is naast een fantastisch acteur ook een talentvolle voortplanter. Hij heeft tien kinderen en ze staan allemaal op de kerstfoto.

Eddie Murphy deelt familiefoto met zijn 10 kinderen

Paige Butter

De kinderen van de inmiddels 57-jarige Eddie Murphy verschillen nogal in leeftijd. De oudste is dertig jaar en de jongste slechts drie weken. De twee jongsten, de net geboren Max en zijn zusje Izzy zijn van zijn verloofde Paige Butcher. De twee zijn inmiddels al zes jaar samen.

Nicole Murphy

De vijf middelste kinderen, Bella (16), Zola (19), Shayne (24), Miles (26) en Bria (29), had hij samen met zijn ex Nicole Murphy. Die relatie strandde in 2006. Tussen die twee relaties had hij nog iets met Spice Girl Mel B. uit dat samenzijn kwam zijn elfjarige dochter Angel. 

De twee oudste nakomelingen zijn Christian (29) van moeder Tamara Johnson en Eric (30) die hij samen had met Paulette McNeely.

Familiediner

Naast zijn kinderen staan op de de foto ook zijn verloofde Paige Butcher en zijn moeder en schoonmoeder. Samen hebben zij de kerst doorgebracht.

Kerst

Met zoveel kinderen zijn er natuurlijk ook genoeg cadeautjes voor de kinderen nodig. Daaraan bleek geen gebrek, want onder de boom lagen 150 pakjes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas!!! ?

Een bericht gedeeld door Bria (@bria_murphy) op