Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Youri Mulder heeft relatie met 22 jaar jongere zangeres (FOTO’S)

Elke zaterdag delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag, van afgelopen januari, Youri Mulder.

Youri Mulder heeft relatie met 22 jaar jongere zangeres

Hoewel op televisie Youri Mulder niet als de meest sprankelende analist is, heeft hij het in zijn liefdesleven goed voor elkaar.

Lynn

Mulder (49) heeft namelijk de 22-jarige jongere barvrouw Lynn Schippers aan de haak geslagen in zijn woonplaats Enschede. “Lynn werkt daar en ik kom er vaak”, vertelt hij in Story

Zangeres

Ondertussen is de vrouw druk bezig om te werken aan een zangcarrière. In het voorjaar komt haar eerste single uit. “Eigenlijk is ze vanuit ‘de badkamer’ zo ver gekomen. En dat door iemand die haar een keer hoorde zingen, dus ik vind dat best knap”, zegt Youri.

Youri Mulder

Mulder heeft op dit moment twee kinderen van 19 en 17 jaar, die bij hun moeder in Noorwegen wonen. De oud-voetballer is namelijk gescheiden. Hij gaat daarom er nog elke drie weken vijf dagen naartoe. “Dat is ook wel nodig, ze hebben op hun leeftijd af en toe toch de harde hand van hun vader nodig.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Een bericht gedeeld door Lynn Claire (@lynnclaireofficial) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lynn Claire (@lynnclaireofficial) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lynn Claire (@lynnclaireofficial) op