Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Yolanthe haalt uit naar criticasters

Yolanthe Sneijder Cabau krijgt het regelmatig te voorduren. Normaal laat ze het altijd maar gaan, maar dit keer niet. Ze dient een hater op repliek.

Yolanthe haalt uit naar criticasters

Yolanthe

Waar Yolanthe vorige week nog de moedermaffia achter zich aanhad, die het altijd beter weet. Is het dit keer is het gewoon een lompe opmerking onder een foto met het haar zoontje Xess Xava. De jongen heeft zijn haar naar achter in vlechten en zit onder de zoenen van zijn moeder.

Xess Xava

“Is het nou een meid of een vent, ik snap het niet meer,” zegt ene Bassie162. Yolanthe reageert scherp op de opmerking: “het is een jongetje met lang haar en een heel blij gezichtje en zieltje. Hij vind zijn haartjes mooi zo lang en hij is wie hij is. Belachelijk hè???” Bij haar commentaar krijgt ze veel steun.

Onrustig

Yolanthe zit in een onrustige periode van haar leven. Zo zou ze samen met Hans Klok optreden in Las Vegas, maar dat ging niet door. Ook zijn er nog steeds de huwelijksperikelen met haar man Wesley Sneijder. Hoewel ze nog steeds uit elkaar zijn, zijn ze nog steeds niet gescheiden. Eerder zeiden verschillende bronnen dat Wesley op dit moment aan het daten is met Gaby Blaaser.