Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bedenker Peaky Blinders maakt Game of Thrones-achtige serie (+VIDEO)

Het beste van Peaky Blinders en Game of Thrones bij elkaar voegen. Dat moet wel een heel geweldige serie worden! Letterlijk een must See.

Bedenker Peaky Blinders maakt Game of Thrones-achtige serie (+VIDEO)

Desperate

Game of Thrones is helaas tot een einde gekomen, maar gelukkig kunnen we bijna op Netflix gaan genieten van het vijfde seizoen van Peaky Blinders. De grote vraag is wat we daarna moeten gaan kijken. Waarschijnlijk moeten we overschakelen naar de nieuwe streamingsdienst van Apple, want See wordt waarschijnlijk een must see.

Peaky Blinders

De serie is namelijk gemaakt door Steven Knight, de bedenker van Peaky Blinders en wordt geregisseerd door Francis Lawrence, brein achter The Hungergames. Hoofdrolspeler is Jason Momoa die eerder schitterde in de film Aquaman, waarin hij de meest suffe actieheld omtoverde tot een geweldig personage.

See

See speelt zich af in de toekomst. Op de aarde breekt een virus uit waardoor iedereen op de wereld blind wordt. Het volk is in rep en roer wanneer er bij een stamleider (Momoa) een tweeling worden geboren die wel kunnen zien. Hij moet de kinderen beschermen en uit handen houden van een wanhopige koningin die ze dood wil hebben. Zij denkt namelijk dat het hekserij is.

Apple TV Plus

See is onderdeel van Apple TV Plus. Een streamingsdienst die de concurrentie moet aangaan met Netflix, Amazon Prime en Disney+. De dienst van Apple kost, 4,50 euro per maand en naast See komen er ook andere originals met Steve Carell en Oprah Winfrey.