Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Filmplatform CineMember breidt aanbod uit met nieuwe titels

Video on demand-platform CineMember start met het aanbieden van huur- en koopfilms naast de huidige abonnementsvorm.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Het is voortaan ook mogelijk om de meest recente arthousefilms - die net uit de bioscoop zijn - eenmalig te huren óf te kopen. Dat maakte distributeur September Film woensdag bekend. Tot voor kort bood CineMember enkel de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten dat onbeperkt toegang geeft tot meer dan 650 arthousefilms die voor een vast bedrag per maand te zien zijn.

Het platform plaatst zich met deze nieuwe structuur naast andere aanbieders van huur- en/of koopfilms zoals Pathé Thuis, Cinetree, Ziggo Movies en Series en iTunes. Het aanbod aan huur- en koopfilms zal continu bestaan uit ongeveer veertig nieuwe arthousefilms. Deze verschijnen kort na de bioscooprelease op CineMember en zijn vier maanden beschikbaar.

CineMember is opgericht in mei 2018 en is een initiatief van September Film. Het platform wordt met content ondersteund door onder andere Cinéart, Paradiso, Cherry Pickers, Lumière, Cinemien, In The Air en Just Entertainment. CineMember is beschikbaar in zowel Nederland als in Vlaanderen; de Franstalige website is in ontwikkeling.