Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ook Bobbi Eden bij dartsafscheid Van Barneveld

Na Rafael van der Vaart, Robin van Persie, cabaretière Soundos El Ahmadi heeft ook Bobbi Eden toegezegd om op 8 februari tijdens het dartsafscheid van Raymond van Barneveld de dartstrijd aan te gaan. Voor één keer wordt de Ziggo Dome deze avond omgetoverd tot Barney Dome en staat alles in het teken van de laatste wedstrijd van Raymond van Barneveld.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Grote darthelden als Phil Taylor, Wayne Mardle, Martin Adams, RichieBurnett en Bobby George worden gekoppeld aan bekende Nederlanders en op deze avond gaan zij de strijd aan in Barney’s allerlaatste dartcompetitie. Daarnaast zorgt een keur van artiesten voor diverse spectaculaire liveoptredens. Zo zal de band Navarone de herkenbare opkomst-tunes van de darters live ten gehore brengen.

‘Ik heb de carrière van Raymond van Barneveld altijd op de voet gevolgd,’ laat Bobbi Eden weten. ‘Hij is de man die het darten in Nederland op de kaart heeft gezet. Het is dan 22 jaar geleden dat hij voor het eerst de Embassy won en sinds die tijd heeft hij aan de top gestaan. Welke andere sporter kan dat zeggen? Ik vind het een eer dat ik er op zijn afscheidsavond bij mag zijn. Ik moet nog een beetje op het darten oefenen, maar we gaan er met zijn allen een prachtavond van maken.’

Barney Dome vindt plaats op 8 februari 2020 in Ziggo Dome Amsterdam.

Voor informatie en kaartverkoop voor dit 18+ event kunt u vinden op www.barneydome.nl