'Thierry Baudet heeft zelfde aandoening als Michael Jackson'

Thierry Baudet doet een opmerkelijke onthulling in weekblad Privé. Hij lijdt aan Vitiligo.
Thierry Baudet heeft zelfde aandoening als Michael Jackson

Thierry Baudet

Thierry Baudet is een van de politici waar het meest over gepraat wordt. Hij heeft in korte tijd een enorme achterban op weten te bouwen met zijn Forum voor Democratie (FvD). Toch zit niet alles mee bij de politicus. Sinds jongs af aan heeft hij Vitiligo, een huidaandoening waardoor hij minder pigment aanmaakt en daardoor witte vlekken heeft.

'Het hoort bij mij'

Zelf maakt Baudet zich er niet zo druk om. “Ik ervaar het ook niet als heel vervelend. Het is niets geks of zo. Het doet ook niets af aan mijn gezondheid. Ik heb het al mijn hele leven. Het hoort bij mij,” zegt hij in Privé. Het betekent dat hij soms wat extra crèmetjes moet smeren.

In Den Haag gingen de wildste geruchten over de aandoening van Baudet. Hij zou zelfs bestraald worden. Daar blijkt helemaal niets van waar. Hij gaat alleen af en toe naar de dermatoloog.  

Michael Jackson

De aandoening Vitiligo noemt men ook wel de ziekte van Michael Jackson. Ook de zanger had last van de witte plekken op zijn lichaam.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f035330aa303', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws