Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Weer een maffia-pizzabakker opgepakt in Den Haag

Het wordt steeds lastiger om een Italiaanse pizza te bestellen in Den Haag. Na de vorige maand opgepakte Alfredo M., is nu pizzabakker Dario P. gearresteerd door de politie.

Weer een maffioso-pizzabakker opgepakt in Den Haag

De 58-jarige Haagse ondernemer Dario P. is eigenaar van een pizzeria. Volgens een woordvoerder van de politie wordt hij verdacht van het coördineren van grote drugstransporten richting Napels en Rome. Dario P. zou onderdeel zijn van de maffiaorganisatie van Salvatore N. Gelijktijdig met de arrestatie van P., zijn er in Napels nog elf mensen opgepakt die onderdeel zouden zijn van dezelfde maffiaorganisatie.

De organisatie van N. kwam op de radar van de Italiaanse politie, toen ze in mei 2016 een kleine hoeveelheid cocaïne van Colombia naar de Verenigde Staten probeerden te smokkelen. Vanaf dat moment werden de verschillende maffialeden gevolgd en afgeluisterd, wat nu heeft geresulteerd in de arrestaties. De organisatie zou verantwoordelijk zijn voor de transport van honderden kilo’s aan hasj en cocaïne.

Aanslag op Salvatore N.

Salvatore N. zelf werd afgelopen mei onder vuur genomen voor een Napolitaans restaurant. N. overleefde de aanslag, maar een 4-jarig meisje die in de buurt was kreeg daarbij een kogel in haar buik. Ze raakte zwaargewond, maar overleefde de aanslag gelukkig. De zaak zorgde voor een schok in Italië.

Pizzabakker Alfredo M. werd eind november gearresteerd in Den Haag. Hij zou ook banden hebben met de Camorra en betrokken zijn bij grootschalige drugshandel naar Italië. Volgens een woordvoerder van de politie zijn er verbanden tussen de twee arrestaties.