Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Kate Beckinsale datet niet met Machine Gun Kelly

Kate Beckinsale verwijst de geruchten dat er iets speelt tussen haar en Machine Gun Kelly naar het rijk der fabelen. En de actrice windt er geen doekjes om.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Kate en de rapper werden zondag samen gespot op een aantal afterparty’s van de Golden Globes. Een volger liet op haar Instagram weten dat hij geen interesse meer had in de actrice omdat ze nu vast iets had opgelopen. Daar antwoordde ze op: "Waarom maak je je niet druk om zaken die daadwerkelijk gebeuren, zoals de bosbranden in Australië, in plaats van je bezig te houden met dingen die niet gebeuren en ook nooit zijn gebeurd", waarna ze uithaalde: "en daarbij, get a f*cking life."

De actrice heeft het maar druk met het ontkennen van relatiegeruchten. Aan het eind van vorig jaar liet ze weten dat ze geen romance beleefde met Jamie Foxx. "Ik wil even duidelijk maken dat naast iemand staan niet betekent dat ik met ze aan het daten ben", schreef Kate (46) bij een foto op Instagram waarop ze samen met Jamie (51) op een feestje te zien is.

Beckinsale is sinds november officieel gescheiden van regisseur Len Wiseman. Hun huwelijk liep in 2015 na elf jaar op de klippen, maar een scheiding liet lang op zich wachten. De actrice had onlangs wel een kortstondige relatie met acteur Pete Davidson.