Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Inter moet genoegen nemen met gelijkspel tegen Atalanta

MILAAN (ANP) - Internazionale, koploper in de Serie A, heeft in de thuiswedstrijd tegen nummer 5 Atalanta Bergamo genoegen moeten nemen met één punt. Het werd in Milaan 1-1. De bezoekers misten in de 88e minuut een strafschop.

De Argentijn Lautaro Martínez zette Inter al in de vierde minuut op 1-0. Een kwartier voor tijd maakte Robin Gosens gelijk, waarna Atalanta op jacht ging naar de overwinning. Luís Muriel kreeg een uitgelezen kans op de 1-2, maar hij zag zijn penalty gekeerd worden door Inter-keeper Samir Handanovic.

Bij Inter speelde Stefan de Vrij de hele wedstrijd, namens Atalanta maakten Hans Hateboer en Marten de Roon de negentig minuten vol.

Inter heeft nu elf punten verspeeld en negen daarvan lieten ze in een thuiswedstrijd liggen. Door het puntenverlies kan nummer 2 Juventus de koppositie overnemen. De regerend landskampioen heeft één punt minder, maar ook nog een wedstrijd tegoed. Juventus wacht zondag de uitwedstrijd tegen AS Roma, dat vierde staat.