Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Hélène Hendriks presenteert huldigingen Holland Heineken House

Presentatrice, verslaggeefster en oud-hockeyster Hélène Hendriks is ook van de partij tijdens de Olympische Zomerspelen. Hélène presenteert in het Holland Heineken House in Tokio de huldigingen van de Nederlandse sporters. Dat heeft Heineken maandagochtend bekendgemaakt. De presentatrice vindt het "een prachtig podium om te mogen werken".

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

"Het mag geen verrassing zijn dat voor mij als oud-topsporter, sportfanaat in hart en nieren, presentator en journalist hier alles samenkomt. Dit is echt uniek. Ik zie enorm uit naar de interactie met onze Olympische helden en al die Oranjefans in het huis maar ook thuis", aldus Hélène.

Ook oud-judoka Edith Bosch reist ook af naar Tokio. Zij coacht namens NOC*NSF de crew van het Holland Heineken House en het TeamNL Tokyo Center, samen het kloppende hart voor alle Nederlandse sporters, hun entourage en de fans.

Edith kijkt ernaar uit. "Ik vind het meer dan fantastisch om er, weliswaar op een totaal andere manier dan bij de vorige vier edities, weer bij te zijn op de Olympische Spelen. Nu niet op de judomat maar achter de schermen, maar vergis je niet: ook dat is topsport! Ik weet hoe belangrijk een team is om tot topprestaties te komen en hoe je van een team een topteam maakt. Vanuit mijn ervaring als coach ga ik daar richting aan geven en de mensen van het TeamNL Center en het Holland Heineken House inspireren en begeleiden in hun samenwerking en eigen ontwikkeling. Dat gaat zeker bijdragen aan de teamprestaties van TeamNL."