Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Brits model valt 30 meter te pletter van klif

De Britse Madalyn Davis is zondagochtend dertig meter van een klif gevallen in Australië. De plek staat bekend als populaire plaats om selfies te nemen.

Brits model valt 30 meter te pletter van klif

Nachtmerrie

De 21-jarige Davis was samen met zeven vrienden naar een feest geweest vlakbij Sydney. Toen ze dat verlieten was de avond nog niet ten einde. De groep wilde bij een klif naar de zonsopgang kijken, maar dat veranderde in een nachtmerrie.

Op het randje

De groep zou over een gek zijn geklommen om op het randje van de klif te kunnen zitten. Het ging echter mis en Davis viel naar beneden. De politie zocht vier uur naar het lichaam toen het uiteindelijk in het water werd gevonden. De politie doet nu onderzoek naar voor wat nu een noodlottig ongeval lijkt.

In december liet het meisje nog weten hoe geweldig haar reis was. Ze backpackte een aantal maanden door Australië en Aziê. Haar familie is nu in diepe rouw. Ze beschrijven haar als een vrije geest vol met innerlijke schoonheid.

Gevaarlijk

Davis is niet de eerste toerist die bij de Instagramhotspot is overleden. In augustus viel een 27-jarige op dezelfde plaats te pletter.