Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Isabelle Brinkman en Fabienne Vries lanceren eerste TMF Talk

Oud-TMF-vj’s Isabelle Brinkman en Fabienne de Vries hebben hun eerste podcast TMF Talk gelanceerd. In de eerste uitzending delen de twee vrouwen hun eigen persoonlijke herinneringen aan de TMF-tijd.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Het is de bedoeling dat in latere podcasts andere grote namen uit de TMF-geschiedenis aanschuiven. Het was ook de bedoeling dat Marco Borsato, grossier in TMF Awards, te gast zou zijn. Maar het is niet duidelijk of dit doorgaat nu de zanger al zijn werkzaamheden heeft neergelegd vanwege een burn-out.

Het tweetal zoekt nog mensen die zijn opgegroeid met TMF en goede herinneringen koesteren aan de zender. Daarnaast willen zij met wetenschappers praten over waarom de uitzendingen van TMF zo'n impact hebben gehad op die generatie en hoe de nostalgische gevoelens precies werken die veel kijkers van toen nog steeds koesteren.

De muziekzender was tussen 1995 en 2011 op de Nederlandse televisie te zien. Brinkman kwam vorig week ook in het nieuws nadat zij in Den Haag was mishandeld door de moeder van een jongetje dat vuurwerk afstak. De oud-vj sprak de moeder hierop aan, waarna zij in elkaar werd geslagen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.