Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

YouTubers JoostSpeeltSpellen en Roedie gaan het theater in

YouTubers JoostSpeeltSpellen en Roedie gaan het theater in. Zij maken komend seizoen hun debuut op het podium met hun eigen voorstelling Joost x Roedie: Uitgespeeld. De theatershow van de twee populaire YouTubers gaat in oktober 2020 in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Dat hebben productiehuis Artcore en Theaterbureau De Mannen woensdag bekendgemaakt. JoostSpeeltSpellen (Joost Bouhof) en Roedie (Rudi Wijnen) betreden met hun theatervoorstelling Uitgespeeld een voor hen onbekende wereld. De jonge twintigers zijn bekende YouTubers met hun video’s over online gamen. Ze geven ouders en kinderen een unieke inkijk in het leven van online gamers, van zowel de hoogtepunten als de worstelingen.

In de theatershow filosoferen zij of er nog leven is na YouTube. Bouhof (23) heeft meer dan een half miljoen abonnees en komt regelmatig op televisie als game-expert in het NOS Journaal. Rudi Wijnen (25) heeft ruim 400.000 volgers en is vaste gast in het onlineprogramma Legends of Gaming van EndemolShine.