Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw van Kobe Bryant probeert sterk te zijn voor kinderen

Basketballer Kobe Bryant en een van zijn dochters verloren afgelopen weekend het leven door een helikopterongeluk. Zijn vrouw probeert desondanks sterk te blijven voor hun andere kinderen.

Vrouw van Kobe Bryant probeert sterk te zijn voor kinderen

Kobe Bryant

Kobe Bryant was samen met zijn dertienjarige dochter Gianna en zeven anderen op weg naar een basketbaltoernooi toen de helikopter waar ze inzaten verongelukte. Het is een bijzondere moeilijke tijd voor de vrouw van Bryant Vanessa, die in een keer twee familieleden uit haar leven getrokken ziet worden. Ze is overgebleven met hun drie andere dochters en probeert sterk voor ze te zijn.

Moeilijke tijd

Tegen het Amerikaanse blad People vertelt een kennis: “Het is een extreem moeilijke tijd  voor Vanessa. Ze kan alles moeilijk volhouden en kan haar zinnen amper afmaken zonder te huilen. Desondanks probeert ze sterk te zijn voor haar kinderen.”

Familie

Vanessa was achttien jaar getrouwd met Kobe en ze zagen elkaar als de liefde van hun leven. Het koppel ontmoette elkaar in 1999 toen hij 21 jaar was en zij 17. Ze hadden in totaal vier kinderen. De 17-jarige Natalia (tweede van rechts), de 3-jarige Bianka, de 7 maanden-oude Capri en de inmiddels overleden Gianna (eerste van rechts).