Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Hakim Ziyech koopt villa van bijna 4 miljoen euro

Hakim Ziyech is de spil van dit Ajax en zag dat beloond worden met een transfer naar Chelsea. Dat heeft hem geen windeieren gelegd, gezien de enorme villa die hij heeft gekocht.

Hakim Ziyech koopt villa van bijna 4 miljoen euro

Ziyech

Ziyech heeft zijn optrekje gekocht in Vinkeveen. De villa, die aan het water ligt, had een prijskaartje van 4,4 miljoen euro, meldt Bekende Buren. Ziyech blijkt naast een benadigde middenvelder ook een goede onderhandelaar, want uiteindelijk heeft hij het stulpje over kunnen nemen voor 3.875.000 euro.

Villa

De grote vraag is natuurlijk wat je voor zoveel geld krijgt. In totaal heeft het huisje met een woonoppervlakte van 565 vierkante meter vijf slaap-en twee badkamers. Mocht Ziyech van zwemmen houden dan is er een verwarmd buitenzwembad, ook is er buiten een botenhuis en aanlegstijger. Zijn luxe auto’s, waaronder een Lamborghini, kan hij kwijt in de grote garage. Als echte keukenprins kan hij ook gaan koken in de luxueuze keuken in het huis.

Hoewel hij de aankomende jaren in Londen gaat voetballen, heeft hij dus een prima uitvalsbasis vlakbij Amsterdam. Met zo’n huis zou je bijna gewoon bij Ajax blijven de komende jaren.