doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Gordon roept op om te hamsteren

In Nederland hebben we een aantal mensen die niet die egoïstisch aan het hamsteren zijn. Gordon is een van hen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Gordon roept op om te hamsteren

Hamsteren

In Nederland hebben we egoïstische mensen die ondanks alle adviezen hamsteren. Kortom, de mensen die het hardst staande klappen voor de zorgverleners, maar ondertussen niets meer voor hen overlaten in de supermarkt als ze na een lange dienst boodschappen willen gaan doen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Gordon

Als het aan Gordon ligt, moeten de zorgmedewerkers nog extra wachten. Hij roept mensen namelijk op om te gaan hamsteren, want volgens Gordon wordt de coronacrisis nog veel erger. “Ga boodschappen halen voor een langere periode maar vermijd elk sociaal contact hoe dan ook!,” schrijft hij bij zijn post. Zijn bron is een bevriende arts.

Reacties

Zijn post krijgt veel reacties. Ze vinden dat hij onrust zaait door op te roepen om te hamsteren en hij wordt zelfs beschuldigd van paniekzaaien. Veel mensen denken dat hij ondanks dat alles het goed bedoelt.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');
       Dit bericht bekijken op Instagram             

Een bevriende arts luidt de noodklok! Mensen blijf thuis! Ga boodschappen halen voor een langere periode maar vermijd elk sociaal contact hoe dan ook! We zijn pas aan het begin van deze ellende en het ergste moet nog komen! Blijf thuis!!!! Ze vroeg mij dit te delen met mijn 650k volgers op FB en Insta en hopelijk wordt het landelijk opgepakt! Blijf thuis!!! #corona #stophetvirus #weesverstandig #wasjehanden #geencontactfysiek #thuisblijven #boodschappenhalen #langeretijd

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Laatste nieuws