Harvey Weinstein heeft corona

Harvey Weinstein, die onlangs voor 23 jaar achter de tralies verdween vanwege aanranding en verkrachting, heeft corona. Dat meldt de New York Post.
Harvey Weinstein heeft corona

Onderzoeken

Harvey Weinstein, dit deze maand tot 23 jaar gevangenisstraf werd veroordeeld vanwege aanranding en verkrachting, is positief getest op het coronavirus. Volgens The Washington Post wordt Weinstein vanwege zijn gezondheidsproblemen aan meerdere onderzoeken onderworpen in de gevangenis. Dit omdat hij al meerdere keren is opgenomen met hardkloppingen en hoge bloeddruk.

Coronavirus

Uit één van die onderzoeken is gebleken dat Weinstein het coronavirus heeft. Hij werd daar ter plekke onmiddelijk in isolatie geplaatst, net als een andere gevangene die het virus ook bleek te hebben. Afgelopen vrijdag vierde Weinstein nog zijn 68e verjaardag. Achter de tralies, dat wel.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f01a8d35a913', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws