Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Van Chayenne voor Sabina

In Panorama’s VanVoor, de langstlopende rubriek van Nederland, draagt een bijzondere dame (misschien wel je buurvrouw!) een sexy foto van zichzelf op aan een bijzonder iemand in haar leven of met een andere mooie reden. Deze week: Chayenne Sman (26) uit Hoogwoud (tussen Hoorn en Alkmaar).

Van

Chayenne organiseert feesten en evenementen, is nagelstyliste en heeft een zoontje van vijf. En als ze nog tijd overheeft? “Dan chill ik het liefst!”

“Meer dan 26 jaar geleden, nog vóór mijn geboorte, stond ik ook al op deze middenpagina’s, maar dat kon dus niemand zien. Toen zat ik namelijk in de buik van mijn moeder Sabina die op dat moment voor Panorama werd gefotografeerd. Dat was een heel speciale foto, want die werd niet in een studio gemaakt, maar in het water van de Rijn!”

‘Nog vóór mijn geboorte stond ik al in Panorama!’ 

“Die foto staat al heel lang op mijn telefoon, omdat ik ’m zo bijzonder vind en omdat ik trots ben dat mijn moeder dat toen deed, zwanger van mij. Zoals ik het ook bijzonder vind dat ik nu in haar voetsporen treed, al zit ik nu op een tafel in plaats van in een rivier. Om heel eerlijk te zijn: dat lijkt me toch een stuk prettiger!”

Ook iemand verrassen met een mooie foto? Meld je dan nu aan op vanvoor@panorama.nl!

Foto: toonen-wientjens.com
Haar & make-up: Jedidjah Kuijten

Entertainment
  • toonen-wientjens.com