Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Van Lisette voor iedereen die is gepest

In Panorama’s VanVoor, de langstlopende rubriek van Nederland, draagt een bijzondere dame (misschien wel je buurvrouw!) een sexy foto van zichzelf op aan een bijzonder iemand in haar leven of met een andere mooie reden. Deze week: Lisette (45, “sinds deze week!”) uit Noord-Brabant.

Van

Lisette is kapster, maar werkt sinds een jaar ook in een kledingzaak. Daarnaast houdt ze wel van een feestje: “Ik heb een brede muzieksmaak, van DJ Jean tot Zuid-Amerikaans, dus ik heb wel soepele heupen!”

“Ik worstel nog weleens met het feit dat ik als kind vaak ben gepest. Die wond is weliswaar dicht, maar toch komt die onzekerheid af en toe weer naar boven. Het klinkt misschien gek, maar ik ben dankbaar voor de mensen die mij hebben gepest en gekwetst. Want zij zijn juist degenen die mij sterker hebben gemaakt. Je mag zijn wie je bent en je voelen zoals je wilt, wat een ander daar ook van vindt.”

‘Ik ben sterker geworden door de mensen die mij hebben gepest’

“Ik heb het idee dat ik inmiddels mijn vrijheid weer terugheb en aan een nieuw leven ben begonnen, al zal die onzekerheid waarschijnlijk nooit helemaal weggaan. Maar ik ben blij en dankbaar dat ik nu een stuk sterker ben dan een paar jaar geleden. Deze foto symboliseert dat alleen maar.”

Foto: toonen-wientjens.com
Haar & make-up: Jedidjah Kuijten

Ook iemand verrassen met een mooie foto? Meld je dan nu aan op vanvoor@panorama.nl!

Entertainment
  • toonen-wientjens.com