Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Van Evita voor haar nieuwe spiegelbeeld

In Panorama’s VanVoor, de langstlopende rubriek van Nederland, draagt een bijzondere dame (misschien wel je buurvrouw!) een sexy foto van zichzelf op aan een bijzonder iemand in haar leven of met een andere mooie reden. Deze week: Evita Sahin (30) uit het Belgische Genk (“Maar geboren en getogen in Maastricht!”).

Van

Evita werkt in de logistiek (“Ik boek land- en zeevrachten in!”) en is gek op katten: “Op mijn been staat crazy catlady getatoeëerd, want dat ben ik ook echt. Niet alleen voor mijn eigen katten, maar ook voor bijvoorbeeld zwerfkatten. Als ik op vakantie ben, neem ik altijd een zakje eten mee op straat!”

“Het klinkt misschien gek, maar ik voel mij echt als herboren. Tot een jaar of twee geleden had ik een diepe haat voor mezelf vanwege de moeizame relatie die ik met mijn gewicht had. Ik ben ‘maar’ 1,59 meter, maar woog op een gegeven moment 100 kilo. Voor een lang iemand hoeft dat geen probleem te zijn, maar ik ben maar een petieterig ding. De strijd die ik met mezelf ben aangegaan, was er echt eentje van de lange adem.”

‘Je mag jezelf af en toe best een schouderklopje geven!’

“Ik heb alles op eigen kracht gedaan en heb me bewust niet laten opereren, omdat je lijf dat misschien wel aankan, maar je hoofd niet. Door bijvoorbeeld een maagverkleining val je in korte tijd veel sneller af dan dat je hoofd kan verwerken, waardoor je jezelf dus dik blijft vinden terwijl je dat eigenlijk niet meer bent. Dat wilde ik niet: ik wilde in de spiegel kijken en blij zijn met mezelf. Dat doe ik nu sinds een jaar of twee. Ik heb volledig geaccepteerd wie ik ben en probeer in de sportschool nu alles strak te krijgen. Dat gaat tot nu toe prima en daar ben ik hartstikke trots op. Toen ik mijn verloofde vertelde dat ik graag deze foto wilde laten maken en dat ik dat niet voor hem deed, begreep hij dat volkomen. Ik vind echt dat je jezelf af en toe best een schouderklopje mag geven, dus dat doe ik nu ook!”

Foto: toonen-wientjens.com
Haar & make-up: Jedidjah Kuijten

Ook iemand verrassen met een mooie foto? Meld je dan nu aan op vanvoor@panorama.nl!