Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Peter Gillis moet in maart voor de rechter verschijnen

De vakantieparkbaas moet weer eens voor de rechter verschijnen. Dit keer wegens belastingfraude.

Peter Gillis

In juli vorig jaar kwam het nieuws naar buiten dat Peter Gillis vervolgd zou worden in deze zaak. Het onderzoek dat 'Rabarber' wordt genoemd loopt al een hele tijd. Zo viel de FIOD al zo'n 4,5 jaar geleden op verschillende locaties vestigingen van de Oostappen Groep binnen.

Verdenkingen

De Massa is Kassa-man heeft verschillende verdenkingen tegen zich. Het gaat hierbij om het niet (tijdig) doen van de aangifte vennootschapsbelasting, het niet juist voeren en bewaren van de administratie en het verstrekken van onjuiste of onvolledige informatie aan de Belastingdienst.

Het is niet de enige zaak die de vakantieparkbaas heeft lopen. Zo loopt er nog een rechtszaak tegen hem wegens de vermeende mishandelingen van zijn ex Nicol Kremers. Daarnaast heeft de SBS-ster nog conflicten met gemeentes over vergunningen.

De eerste niet-inhoudelijke zitting rondom de belastingfraude-zaak staat ingepland op 19 maart bij de rechtbank in Den Bosch, zo meldt RTL Boulevard. Over de andere zaken tegen Gillis is nog verder niets bekend.

Entertainment
  • RTL Boulevard
  • NL Beeld / Patrick van Emst