Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Roxeanne Hazes over moeder: 'Altijd een paranoia vrouw geweest'

Roxeanne Hazes staat donderdag in de rechtbank in een zaak rondom haar moeder.

Hazes

De zaak gaat om een volmacht van Roxeanne en twee van Rachels voormalige zakenpartners Marieke van Beek en Rob Israël, uit naam van de Hazes-weduwe. Die laatste was enige tijd niet in staat zelf beslissingen te maken, waarna die verantwoordelijkheid bij haar dochter en zakenpartners kwam te liggen. Dat gebeurde in 2016.

Rachel stelt nu echter dat de drie haar belangen niet goed hebben vertegenwoordig in die tijd. Het gaat bijvoorbeeld om het feit dat Marieke van Beek destijds een coachingscursus van 20.000 euro. Alles is echter 'te goeder trouw' gedaan, stelt dochter Roxeanne in de Amsterdamse rechtbank.

Zelfmoordpoging

De zangeres vindt het verder 'grievend' om het over die periode te hebben en alles uit te moeten leggen. "We hebben het over een moeder die toen een zelfmoordpoging deed", schetst ze in de rechtszaal.

De dure cursus die Rachels voormalige zakenpartner Marieke van Beek doorliep was nodig volgens Roxeanne, die naar eigen zeggen niet schrok van het kostenplaatje. Zelf heeft Roxeanne inmiddels al meer geld uitgegeven aan therapie, 'mede door het gedrag van mijn moeder', aldus de zangeres.

Haar moeder Rachel beschrijft ze bovendien als iemand die 'altijd een paranoia vrouw is geweest, die liever wilde dat geheimen binnenshuis bleven'.

Rachel

Enige tijd terug maakte Rachel Hazes bekend een brasserie te openen in het Spaanse Torremolinos. Dat zou een soort Hazes-kroeg moeten worden. Volgens Rachel had wijlen André nog een paar wensen toen hij kwam te overlijden. "Eén daarvan was ooit een eigen Hazes café te hebben, daar waar hij ooit zelf begonnen is", zei ze op Instagram. Hazes begon ooit in Torremolinos als zingende barman. Rondom de opening van het café wordt mogelijk een reallifesoap gemaakt.

Dat ook Roxeanne in de serie te zien zal zijn, lijkt niet heel waarschijnlijk. Moeder en dochter liggen behoorlijk met elkaar over hoop, onder andere over de erfenis van André senior. Ook de relatie tussen Rachel en zoon Dreetje is flink beschadigd de afgelopen jaren, dus van hem hoeven we evenmin beelden te verwachten in Rachels tv-show.

Entertainment
  • AD
  • NL Beeld / Patrick van Emst