Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Video: inbreker en politieagenten komen vast te zitten in zelfde pand

Niet meer wegkomen uit het pand waar je aan het inbreken bent, het is de nachtmerrie van elke inbreker.

Inbreker

Foto ter illustratie

Het is voor een inbreker, op zijn zachtst gezegd, vrij onhandig om vast te zitten in het pand waar hij zijn werk wil uitvoeren, zeker als de politie ook aanwezig is. Toch kwam een inbreker in Den Haag in deze situatie terecht. Dat meldt District8.

De Haagse politie kreeg in de nacht van zondag op maandag een melding van een inbraak in een pand dat in aanbouw is. Eenmaal aangekomen bij het pand had de inbreker niet zo'n trek in de politie. Daarom gooide hij met een stuk ijzer naar de agenten.

Hierna volgde een achtervolging door het gebouw. De hondengeleiders van de politie kregen de man uiteindelijk op de vierde verdieping van het pand te pakken. Omdat het in aanbouw is, konden ze echter niet meer naar beneden, en zaten de agenten en de inbreker vast.

Om iedereen weer veilig beneden te krijgen, moest de brandweer ingeschakeld worden. Met behulp van een hoogwerker werd iedereen uit het pand gered. De inbreker is daarna door de politie meegenomen naar het bureau. Het gaat hier om een 23-jarige verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Misdaad
  • District8
  • Adobe Stock
  • YouTube, District8