Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nicol Kremers stelt autobiografie uit: 'Gaat niet goed met haar'

Het gaat niet goed met Nicol Kremers. Daarom zal haar autobiografie later uitkomen dan gepland.

Nicol Kremers

Kremers wil nieuwe spanningen voorkomen en brengt het boek nu niet uit. Momenteel loopt er ook een kort geding dat haar ex-man Peter Gillis heeft aangespannen tegen Nicolleke vanwege de autobiografie.

Geheimhoudingsplicht

De pandjesbaas beweert dat Kremers een geheimhoudingsplicht heeft getekend in een vaststellingsovereenkomst. Gillis is er niet blij mee dat zijn ex uitlatingen over hem en de relatie die ze hadden doet in de media.

Nu eist de vastgoedmagnaat dat hij inzage krijgt in het boek voor het wordt gepubliceerd. Hij wil zeker weten of Nicol de geheimhoudingsplicht niet overtreedt in het boek. Gillis beweert namelijk dat Nicol zich niet aan de afspraken houdt.

Uitgelachen

Het uitstellen van het boek heeft overigens niets met de rechtszaak te maken, beweert de advocaat van Kremers. Dat vertelt de manager van Nicol, Wouter van Dort, aan het AD: “We hebben dat juist niet afgewacht omdat het dan weer lijkt alsof we reageren op die uitspraak.”

De manager laat weten dat het minder goed gaat met Kremers door de ontwikkelingen: “We hebben gezien dat het sinds die rechtszaak, toen ze weer met hem werd geconfronteerd en zelfs werd uitgelachen, niet goed gaat met haar.”

Sinds het Massa is Kassa-koppel uit elkaar is, lijken de twee alleen nog maar ruzie te maken. Zo beschuldigt Nicol de bolle vakantieparkenmagnaat van fysieke en emotionele mishandeling; Peter zou onder meer in haar neus hebben gebeten en in haar borsten hebben geknepen.

Ondertussen eiste Gillis dus 1,7 miljoen euro van zijn ex vanwege alle negatieve uitlatingen die zij over Nicol heeft gedaan in de media. De rechter ging daar niet in mee, maar stelde wel dat Peter (voorlopig) voor 104 duizend euro beslag mocht leggen op de rekeningen van Kremers.

Op 30 november zal de rechter uitspraak doen. Dan zal bepaald worden of Gillis inzage mag krijgen in het boek voorafgaand aan de publicatie.

Entertainment
  • AD, RTL Nieuws
  • NL Beeld / Patrick van Emst