Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Agressieve' Frans Bauer daagt kickbokskoning Rico Verhoeven uit: 'Kijk uit wat je wenst!'

Het wordt ongetwijfeld spannend, maar wij zetten onze knaken toch op Rico.

Frans Bauer

Rico Verhoeven (34) is sinds 2014 al de wereldkampioen zwaargewicht van Glory. Al bijna een decennium dus, en in die tijd vocht de Nederlander al tien keer om zijn titel te verdedigen. De afgelopen tijd zagen we Verhoeven echter niet in de ring. Door meerdere blessures kwam hij al twee jaar niet in actie. Vandaar dat Glory een interim-titel in het leven riep, om een soort tijdelijke kampioen aan te wijzen. Dat werd Tariq Osaro (27), die afgelopen juni Antonio Plazabat KO sloeg.

Op 4 november mag Osaro als 'interim-kampioen' de huidige wereldkampioen uitdagen voor de echte titel. Dat gebeurt tijdens het Glory-evenement Collision 6 in het Gelredome in Arnhem.

Frans

Maar dat duurt allemaal wat te lang, aldus vechtersbaas en getrainde killer Frans Bauer. De klerenkast plaatst een filmpje op Instagram, waarin hij zich richt tot Rico Verhoeven.

"Het is tijd dat Rico Verhoeven eens écht uitgedaagd gaat worden", zegt Frans, "want ik zie geen tegenstanders komen." Vervolgens stapt de afgetrainde entertainer naar de bokszak, om die er eens goed van langs te geven. "Bam! Bam! Bam! Eye of the tiger, Rico!"

'Champ'

Veel Bauer-fans zien de zanger wel winnen van Verhoeven. Ze noemen hem 'champ' en stellen dat Fransie de beker wel pakt. Toch zijn er ook volgers die er anders over denken. "Kijk uit met wat je wenst, Frans", waarschuwt iemand. En dat snappen wij wel, want anders ziet Bauer niet alleen 'Sterren Aan De Hemel Staan', maar ook sterretjes in de boksring.

Entertainment
  • RTL Nieuws
  • NL Beeld / Patrick van Emst