Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Johan Derksen: 'Prinses Alexia (18) heeft een lekker kontje'

Het was gisteren de derde dinsdag van september en dus was het tijd voor Prinsjesdag. Prinses Alexia ging voor het eerst mee naar het evenement. Johan Derksen, republikein in hart en nieren, sprak lovende woorden over de prinses.

Johan Derksen

In Vandaag Inside is royaltydeskundige Rick Evers aanwezig als bargast. Natuurlijk wordt Prinsjesdag besproken. Evers laat weten dat hij niet onder de indruk was van de outfit van koningin Maxima: "Alle respect voor Claes Iversen, dat is echt een topcouturier, maar ik vond het er echt niet uitzien."

Wel vindt de royaltydeskundige dat prinses Alexia er prachtig uitzag op deze derde dinsdag van september. Derksen sluit zich aan bij de woorden van Evers: "Die heeft ook de uitstraling."

Natuurlijk wordt in de meningenshow ook het uiterlijk van de prinses besproken. Rick laat weten dat Alexia de looks mee heeft en weet daar volgens Evers goed gebruik van te maken: "Sommige mensen noemen haar ook wel de Kardashian onder de Oranjes."

Derksen vindt dan ook Alexia veel geschikter als toekomstig koningin dan haar oudere zus Amalia. Het valt Evers ook op hoe de middelste dochter van Willem-Alexander en Maxima poseert voor foto’s: "Ik zie al jaren dat ze bij fotosessies opzijgaat staan en haar achterkant gebruikt."

Achterkantje

Derksen zelf heeft ook nog wel wat over het uiterlijk van de prinses te vertellen: “Ze heeft toch een lekker kontje? Mag toch?”, stelt De Snor. René van der Gijp maakt het wat minder ordinair door 'achterkantje' te zeggen.

Evers bevestigt dit echter wel: “Ik hoorde veel mensen vandaag inderdaad over de pluspunten van Alexia.” Genee vraagt aan Rick of die pluspunten achterop zitten. 'Onder andere' is het antwoord van Evers.

Genee laat vervolgens weten dat hij niet had verwacht dat de royaltydeskundige dat in de gaten hield (Evers is homoseksueel). “Hij kijkt naar kontjes”, giert Van der Gijp.

Entertainment
  • Vandaag Inside
  • NL Beeld / Patrick van Emst