Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Onderzoek wijst uit: in deze provincie hebben mannen de grootste (en de kleinste)

De provincie waar je woont en de lengte van je jongeheer. Je zou niet per se zeggen dat die twee dingen iets met elkaar te maken hebben. Toch is er onderzoek naar gedaan.

broek

Condoom.nl verzamelde voor Het Grote Condoomonderzoek van 2020 allerlei gegevens. Zo melden ze dat de inwoners uit de provincie Zuid-Holland de meeste rubbertjes aanschafte in dat jaar. In Friesland en Drenthe werden de meeste hoesjes verkocht per individu, niks mis met een flinke voorraad natuurlijk of zouden ze in het noorden wat vaker van bil gaan?

Er is in het onderzoek ook gekeken naar de maten van de condooms. Dan valt op dat in Overijssel de meeste condooms in de kleinste maat zijn verkocht. Ai... Groningers daarentegen kochten het vaakst de grootste rubbertjes. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat hun Martinitoren ook daadwerkelijk het grootst is. Genoeg mensen kopen ook weleens een te groot T-shirt. Overigens deden de noorderlingen de daad wel het vaakst veilig. Keurig. Toch staan ze op plek 3 van de provincies met de meeste soa’s in 2020.

Almere

Wanneer we naar de gemeentes kijken hebben mannen in Almere al meer(e) rubber nodig. Dat is de gemeente waar het vaakst kapotjes in de grootste maat zijn verkocht, gevolgd door Rotterdam, Tweede Exloërmond en Rhoon. De eerste Groningse gemeente volgt pas op plek 5 en dat is Oldehove.

De s-maat ging het vaakst naar Kapelle in Zeeland. Het kleine formaat van de Zeeuwse tampeloeres lijkt in ieder geval niets met de zeebries te maken te hebben. De andere gemeenten waar het vaakst een s-je werd verkocht zijn namelijk Almelo, Enschede, Zierikzee (toevallig ook Zeeland) en Valkenswaard.

Almeerders en Groningers hebben dus niet per se de grootste, maar wel de grootste rubbers. Wel is het handig om het niet al te ruig te maken tussen de lakens als je in het hoge noorden bent. Voor je het weet denken ze dat er weer een aardbeving is.

Lifestyle
  • Condoom.nl
  • Adobe Stock