Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Leonie ter Braak deelt pikante foto's in lingerie

Leonie ter Braak kennen we natuurlijk van programma’s als Blow Up, Goedemorgen Nederland, Wie is de Mol en als voormalig tafelgast bij Vandaag Inside. De 42-jarige blondine laat nu een andere kant van zichzelf zien.

Leonie ter Braak

Op Instagram is te zien dat Leonie er nog erg aantrekkelijk uitziet voor een veertiger. Samen met actrice Halina Reijn is Ter Braak voor een reset van haar lijf gegaan voordat ze op vakantie gingen.

Het resultaat is op zijn zachtst gezegd verbluffend. Ook na haar vakantie is Leonie nog helemaal in topvorm. Ter Braak is naar eigen zeggen verbaasd over haar eigen lichaam: "Elke dag alcohol, brood, patés, boter en niet veel gesport en toch heb ik een lager gewicht op de weegschaal dan voor ik ging!”

Dit heeft de presentatrice allemaal te danken aan deelname aan het programma Dag één. Leonie geeft toe dat ze wel al slank was, maar zeker niet in vorm: “Daarbij had ik een serieuze suikerverslaving. Daar ben ik nu vanaf en ik ben nu weer blij als ik in de spiegel kijk.” Leonie heeft met deze challenge haar schoonheid weer extra in de schijnwerpers gezet. Wij kijken dan ook graag mee. Overigens vonden wij Leonie voor deze transformatie ook al een knappe dame.

Heleen van Royen

Het programma 'Dag één' is onder meerdere BN’ers populair. Zo nam seksgoeroe Heleen van Royen ook deel aan het afslankprogramma. Ze geeft toe dat het wel een pittige opgave was: “Je voelt je elke dag sterker, energieker én mooier! We zijn superblij en tevreden met het resultaat! Het was het helemaal waard!”

Heleen zag er al gezond uit, maar dit vinden wij een mooie upgrade. Hopelijk doen er meer knappe dames mee met dit programma. Dan kunnen we weer mooie plaatjes verwachten.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Arjo Frank
  • Instagram