Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: 'vrouw in bikini' ligt bedekt met chocola tussen toetjesbuffet

Een toetjesbuffet is voor velen van ons een soort paradijs. Een Italiaans hotel zorgde echter voor een wel heel bijzonder nagerecht.

Tiramisu

Federico Mazzieri, die met zijn dochter op vakantie was op Sardinië, wilde een fijne vakantiedag afsluiten. Tot zijn grote schrik zag hij een vrouw in bikini bedekt met chocolade tussen de toetjes liggen.

Federico doet op LinkedIn zijn beklag over het bijzondere dessert. Hij verbaast zich over het feit dat ze op hun website pronken met waarden als traditie en innovatie: “Tegelijk tolereren dat een vrouw, een medewerkster van het hotel, zomaar herleid wordt tot een object?” Sprakeloos aanschouwde hij het tafereel.

De vakantieganger ging verhaal halen bij het hotel en die vertelde hem dat het hier om een standbeeld ging. Mazzieri beweert dat dit niet waar is. Volgens hem kon zijn dochter de stunt ook niet waarderen: "Papa, dit is geen land waar je als vrouw het maximale uit jezelf kan halen", zou ze tegen haar vader hebben gezegd.

De toerist, die zelf woonachtig is in Milaan, krijgt veel bijval onder zijn post. Al zijn er ook mensen die vinden dat het wel meevalt. De hotelketen heeft zich publiekelijk verontschuldigd voor het voorval: "We betreuren het incident ten zeerste. Dit voorval vertegenwoordigt op geen enkele manier de waarde van onze hotels. We verontschuldigen ons aan iedereen en zullen proberen te voorkomen dat soortgelijke situaties zich ooit nog voordoen."

Bizar
  • RTL Nieuws, LinkedIn
  • Adobe Stock, Twitter