Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Eigenaar zonnebloemveld is er hélemaal klaar mee: 'Oog in oog met vrouw in string'

Je zou denken dat een poedelnaakte dame in je zonnebloemveld een droom is die uitkomt, maar voor deze eigenaar is het genoeg geweest. Hij doet een oproep naar alle mensen die de behoefte voelen om onbedekt in zijn veld rond te lopen.

Zonnebloemveld

In een zonnebloemveld op het Britse eiland Hayling worden pikante plaatjes geschoten. Het bedrijf dat het veld beheert, Stoke Fruit Farm, is wel klaar met de naaktlopers en besluit een bericht op z'n Facebook-pagina te plaatsen. De boodschap? "Houd alsjeblieft je kleding aan."

Het lijkt een leuk uitje om met de kids te doen, lekker tussen de zonnebloemen door banjeren en genieten van de natuur met het gezin. Wat je dan niet verwacht is dat je ineens een zonder bh aantreft tussen de gele bloemen. Toch gebeurde dit wel bij één van de bezoekers. De moeder dient dan ook een klacht in, want haar zoon kwam oog in oog te staan met een vrouw die slechts een stringetje aan had.

Deze beste knul was wellicht nog jong, want wat was er anders mis mee geweest? Vrij weinig, toch?

Facebook-oproep

Toch steekt beheerder Sam Wilson er een stokje voor. Dat vertelt hij aan de Engelse BBC. "Dat hier foto's worden gemaakt, is niks nieuws, maar die waren altijd respectvol", aldus Wilson. Hij vindt dat de bloemenbewonderaars geen last moeten hebben van elkaar. "We vragen mensen om hun kleren aan te houden. Dit is een plek voor gezinnen", gaat de beheerder verder.

Stroke Fruit Farm heeft dan ook een via hun Facebook-account een oproep gedaan naar alle naaktlopers.

Als wij Sam waren zouden we sowieso even een dagje in de week vrij maken voor de blote vrouwen en vooral zelf even door het veld heen kuieren, maar goed. Ook op Facebook konden sommige mensen de humor er wel van inzien en waren stiekem wat nieuwsgierig. Zo zegt één van de mensen op het platform zijn weekendplannen direct te veranderen, natuurlijk om naar het veld te gaan. Een ander laat weten dat er niks mis is met topless. Daarnaast wordt er vooral veel in de reacties gelachen.

Toch zijn er ook al-tijd mensen die het leven ongelofelijk serieus nemen en vinden dat het absoluut niet kan. De naaktlopers moeten verbannen worden uit het veld, of hun kleding aanhouden. Het zonnebloemveld moet vooral kindvriendelijk zijn en blijven.

Wij bij Panorama in ieder geval al druk aan zaaien, zodat we in no time ons eigen zonnebloemveld voor de deur hebben. Dan komen die schaars geklede bloemendames vanzelf. Paar euro vragen bij de ingang en laat die kassa maar rinkelen.

Lifestyle
  • De Telegraaf
  • Adobe Stock