Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Nicol Kremers knalt serie pikante lingeriefoto's online

Nicolleke trekt weer wat nieuwe setjes uit de kast, gaat er eens lekker voor zitten en deelt de foto's met de wereld.

Nicol Kremers

Hoe het nu met Nicolleke is? Naar het schijnt wel prima. Het is duidelijk dat de Brabantse ontzettend opgelucht is dat ze haar dagen niet meer hoeft te slijten met Peter 'Peerke' Gillis. De relatie sneuvelde naar verluidt omdat de forse campingbaas haar niet al te goed behandeld zou hebben, met als dieptepunt een reeks aan beschuldigingen over fysieke en mentale mishandeling.

Niet dat Petertje lang getreurd heeft; al vrij snel had de Massa is Kassa-man een ander duifje aan zijn arm, namelijk Wendy van Hout. De getatoeëerde dame is zes jaar ouder dan Nicolleke, maar scheelt alsnog 22 jaar met sugardaddy Peter (66). En hoewel Nicol her en der wat aangepapt heeft met andere gozers, tuft ze op dit moment weer vrolijk solo door het leven.

Foto's

Eén voordeel van het single-bestaan: Nicol heeft alle tijd om zich op haar nieuwe carrière te richten. Sinds enige tijd is de Brabantse immers OF-model. U weet wel, zo eentje die uit de kleren gaat voor de camera en de beelden tegen betaling deelt met iedereen die bereid is de knip te trekken. Instagram gebruikt ze daarbij als een soort reclamezuil. Zo ook afgelopen dagen.

In allerlei setjes probeert Kremers zwoel in de cameralens te loeren. Even op een muurtje zitten, daarna met de krent op het gras. Ja hoor, oranje, zwart roze; de complete lingerie-la is meegenomen voor de shoot.

En zoals op onderstaande foto's te zien is, schuwt Nicol ook vochtige omgevingen zoals de sauna en douche niet.

Boek

Ondertussen is ze trouwens ook nog bezig met een boek over de afgelopen roerige jaren. Het wordt geschreven door Andries Jelle de Jong en staat naar verluidt vol sappige onthullingen en heftige details. Heel wat anders dan de publicatie die ex Peter op de markt brengt: een kookboek genaamd 'Hatseflats'.

Entertainment
  • Instagram Nicolleke
  • 't Is weekend: Nicol Kremers knalt serie pikante lingeriefoto's online