Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Wibi Soerjadi bruut aangevallen: 'Daarna greep hij mij bij mijn keel'

Wibi is normaal gesproken een vrolijk mannetje, maar sinds afgelopen vrijdag zit de schrik er goed in. De 53-jarige pianist en zijn hondje zijn namelijk slachtoffer geworden van een aanval. Dat schrijft de Telegraaf.

Wibi Soerjadi

Een dag voordat hij een aantal tuinconcerten hield op zijn landgoed in Diepenheim, verliet Wibisono Augustinus Soerjadi alias Wibi op vrijdagochtend zijn erf. Even een blokje om met de hond om de kop leeg te maken. Maar wat een ontspannen uitlaatrondje had moeten worden, liep uit op een drama.

'De volgende keer schop ik jou en die klotehond helemaal kapot'

In de krant legt de pianist uit dat een persoon hem tegemoet liep. Een man die niet teruggroette toen Wibi hem gedag zei. Toen Soerjadi vervolgens de bocht om wilde lopen, bleef zijn hondje stilstaan, blaffend en wel.

Wibi tegen de Telegraaf: "Vervolgens kwam die man dreigend op ons aflopen, waarna Pepper begon te blaffen en de man haar begon te schoppen. Daarna greep hij mij bij mijn keel. De volgende keer schop ik jou en die klotehond helemaal kapot."

De flamboyante pianist kwam er gelukkig zonder kleerscheuren vanaf en wist ook nog foto's te maken van zijn vermeende belager. Eén daarvan gooide hij Instagram.

Aangifte

Inmiddels is de politie langs geweest en heeft Soerjadi aangifte gedaan van het voorval. Volgens hem is er nog geen naam bekend bij de politie. "Deze man mag er gewoon niet mee wegkomen", aldus Wibi.

Nieuws
  • de Telegraaf
  • NL Beeld / Arjo Frank