Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Glennis Grace maakt comeback op groot podium: 'Ik heb mijn straf gehad'

Glennis Grace heeft voor het eerst sinds haar woede-uitbarsting in een Jumbo-filiaal weer op een groot podium gestaan. Grace gaf een optreden op het slotfeest van Pride Amsterdam. Ze vindt dat ze haar straf nu dan ook wel gehad heeft.

Glennis Grace

De zangeres raakte in 2022 in opspraak omdat bij haar de stoppen doorsloegen in een Jumbo-vestiging. Haar zoon werd de Jumbo uitgezet omdat hij weigerde zijn e-sigaret uit te doen. Grace stampte naar de supermarkt en raakte vervolgens in gevecht met enkele medewerkers. Voor deze delicten kreeg ze uiteindelijk 200 uur taakstraf opgelegd.

Straf gehad

Op het slotfeest van de Pride stond de zangeres voor het eerst sinds het incident weer op een groot podium. De geboren Amsterdammer vertelt bij Shownieuws dat ze vindt dat het nu ook wel een keer klaar is: "Ik heb mijn ding gedaan en mijn straf gehad. Alles wat ik wil is optreden, daar ligt mijn passie, dat is alles voor mij."

De voorzitter van de Pride, Suzanne van de Laar, staat achter de keuze om de zangeres te boeken: "Als iemand geboet heeft voor wat die gedaan heeft, dan mag je weer opnieuw beginnen."

Ook de directeur van Pride Amsterdam, Lucien Spee, sluit zich bij de woorden van de voorzitter aan: "Ze heeft haar taakstraf gehad en wij als LHBTIQ-community willen haar als eerste weer een groot podium geven en haar toejuichen"

Verder vertelt Grace dat ze leuke dingen in het vooruitzicht heeft staan: "Na de zomer ga ik echt knallen." Ook is ze blij met de reacties die ze kreeg op haar comeback: "Ik word weer geboekt gelukkig, mensen zijn weer een heel stuk positiever", besluit ze.

Entertainment
  • Shownieuws
  • NL Beeld / Patrick van Emst