Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gerard Joling zou graag 'Over de vloer' maken met deze Vandaag Inside-ster

Weet je het nog? Van 2005 tot 2007 lagen miljoenen mensen in een deuk voor de televisie om de ordinaire nichtenhumor van Geer en Goor. Het was de doorbraak van het duo. In het programma gingen de valse zusters elke aflevering bij een ander bedrijf meelopen. Later maakte het duo nog wat series om aandacht te vragen voor eenzame ouderen.

Gerard Joling

Inmiddels lijkt het erop dat mensen erg moe zijn van het gezeur en gezanik van Gordon. Gerard Joling is daarentegen nog steeds immens populair. Zo pleitte mediadeskundige Tina Nijkamp er al voor om Joling een eigen programma te geven. Joling vindt het echter wel goed zo.

"Heel veel mensen zeggen: 'begin nou zelf eens een leuk programma te presenteren', maar ik vind dit prima zo, joh", vertelt de zanger. "Ik vind het lekker om in een panel te zitten of als een sidekick gezellig iets te mogen zeggen of te jureren", gaat Joling verder.

Geer zelf ziet het niet zo zitten om weer een programma te maken met Gordon. Daar komt nog bij dat ze allebei een andere werkgever hebben: ​​"Ja, dat is natuurlijk een heel lastig verhaal met Gordon, ook omdat hij natuurlijk bij SBS6 zit nog steeds. Hij zit er niet lang meer, geloof ik. Ik vind dat een beetje een geweest traject", vertelt hij bij Omroep Flevoland. Daar komt nog bij dat het duo vaak ruzie met elkaar heeft. Gordon heeft dan ook ruzie met zowat elke BN'er.

Wel zou Gerard een soortgelijk programma met iemand anders willen maken. Hij noemt onder andere de naam van televisiepresentator Eddy Keur. Volgens Joling zijn er al wat pogingen geflopt: "We hebben het bij Gordon de mist in zien gaan met Patty Brard en Estelle Cruijff."

Johan Derksen

Gerard Joling noemt nog een naam met wie hij zo’n programma zou willen maken: Johan Derksen. Joling vertelt dat het hem erg leuk lijkt om dat samen te doen met de Vandaag Inside-ster: "Hij durft natuurlijk ook wel dingen te roepen en te zeggen."

Er zijn momenteel echter geen concrete plannen voor 'Joling en Derksen over de vloer'. De zanger geeft aan dat hij het voorlopig druk genoeg heeft met andere projecten: "Ik heb gisteren toevallig even met de directie van RTL 4 gezeten om wat dingen te vieren", vertelt Gerard. "Ik vertel een andere keer wel waar het om ging, maar superleuk. We zijn met een paar nieuwe programma’s bezig, dus dat is ook hartstikke leuk", aldus Joling.

Entertainment
  • Omroep Flevoland, Mediacourant
  • NL Beeld / Patrick van Emst