Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Johan Derksen is eruit, Gordon is een 'valse nicht'

Gordon is boos op presentator Evert Santegoeds en ex-verloofde Gavin Rozario. Johan Derksen vindt het stampvoeten van de zanger maar vermoeiend.

Johan Derksen

Een blad voor de mond nemen, daar doet 'De Snor' natuurlijk absoluut niet aan. Dus ook in deze situatie laat Derksen van zich horen voor de camera van Shownieuws. Over het feit dat Gordon vanuit Nederland een zaak gaat starten in Australië zegt Johan het volgende: "Maar dat is hysterisch. Als je zoiets doet, ben je niet goed bij je hoofd." Over de kansen van Gordon is Derksen niet bepaald optimistisch: "Ik zie hem ook nog niet eens winnen, hoor", aldus de Talpa-ster.

'Valse nicht'

Johan begrijpt er niks van dat Gordon niet wordt gecoacht en dat de zanger intensief contact heeft met de vrouw van de 'juice' Yvonne Colderweijer. "Ik begrijp dat niet, dat niemand tegen hem zegt: 'Joh, ga jij eens in je mand en hou eens een half jaar je bek'", aldus 'De Snor'.

De Talpa-ster zegt zich niet langer druk te maken over de zanger. "Je hebt nichten en je hebt valse nichten. Nou, hij hoort bij die laatste categorie", zegt Derksen tegen Shownieuws. "Hij is echt ontoerekeningsvatbaar, hé?", gaat hij verder.

Gordon is niet de eerste BN'er die het labeltje 'ontoerekeningsvatbaar' opgeplakt krijgt. Johan zei dit al eerder over Thierry Baudet en Rachel Hazes.

Entertainment
  • Shownieuws
  • NL Beeld / Patrick van Emst