Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Verdacht poeder in het Witte Huis blijkt cocaïne te zijn

Volgens de conservatieven is er maar één iemand die hiertoe in staat zou zijn en laat het nou net zo zijn dat diegene onlangs op bezoek is geweest in het Witte Huis.

Het witte huis

Tijdens een routine ronde werd er zondagavond wit poeder gevonden binnen de muren van het Witte Huis. Om gevaar uit te sluiten werd het hele gebouw geëvacueerd en kwam een speciale afdeling van de brandweer langs om te kijken of het ging om gevaarlijke stoffen. Je weet het natuurlijk nooit. Na een korte evacuatie werd al gauw duidelijk dat het witte poeder cocaïne was.

Hunter 'de hoofdverdachte'

Volgens de conservatieven is er maar één man de hoofdverdachte en dat is Hunter Biden, de 52-jarige zoon van de president. Op 4 juli wordt er 'Independence Day' gevierd in Amerika. De familie Biden gaat gezellig op vakantieweekend met elkaar. Hunter gaat samen vanuit het Witte Huis samen met vader Joe Biden richting 'Camp David'. Aangezien het bekend is dat de zoon van de president problemen heeft met drugsgebruik, is dit voor een aantal conservatieve Amerikanen een simpel rekensommetje. Hunter is in het huis, er wordt wit poeder gevonden, dus het is van Hunter. Het is niet te hopen natuurlijk.

De zoon van de president kwam onlangs nog negatief in het nieuws, doordat hij niet eerlijk was geweest op een federaal formulier voor het aankopen van een wapen. Hierin gaf hij aan geen illegale middelen te gebruiken en ook niet verslaafd te zijn aan deze middelen. Hij wist een gevangenisstraf te voorkomen, door een deal te sluiten met de aanklagers van het ministerie van Justitie.

Of de zoon van de president de dader is, is nog niet bekend. Op dit moment wordt er nog onderzoek gedaan naar hoe de cocaïne het Witte Huis binnen kon komen.

Nieuws
  • Adobe Stock