Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: deze knappe dames zijn de dochters van ex-profvoetballer Richard Witschge

De voormalig Oranjespeler Richard Witschge is al jaren gelukkig getrouwd met zijn vrouw Lia, waar hij drie dochters mee heeft. En eerlijk is eerlijk, de dames Witschge zijn plaatjes om te zien.

Richard Witschge

Richard Witschge heeft een mooie carrière als voetballer achter de rug. Hij heeft bij verschillende topclubs, zoals Ajax en FC Barcelona, gevoetbald. Daarnaast was hij één van de spelers van het Nederlands elftal. Vandaag de dag werkt Richard bij zijn oude vertrouwde Amsterdamse club, Ajax, als assistent-trainer. Richard en Lia zijn inmiddels al opa en oma en hebben drie volwassen dochters, Skyler, Joëlle en Keli.

Joëlle Witschge

De oudste dochter van Richard heet Joëlle. Ze is getrouwd met profvoetballer Dave Bulthuis. Hij heeft een tijdje voor de Friese club sc Heerenveen gespeeld en speelt nu in Zuid-Korea, waar Joëlle samen met hem woont. Samen met Dave heeft Joëlle twee jongetjes op de wereld gezet, Rio en Ché.

Skyler Witschge

Deze bloedmooie dame is de jongste dochter van Richard en Lia. Zij is werkzaam als model en als we haar Instagram mogen geloven gaat dit aardig lekker. Ze reist dan ook van hot naar her voor verschillende fotoshoots. Ondanks haar drukke leven maakt ze tijd om naar haar zus Joëlle over te vliegen in Zuid-Korea.

De middelste dochter, Kéli, heeft duidelijk minder behoefte aan een leven in de spotlights. Kéli heeft net als moeder Lia een privéaccount op het platform Instagram. Helaas dus geen foto's van Kéli, maar als ze op haar zussen lijkt, is ook zij vast en zeker een plaatje om te zien. Goed gelukt dus, die meiden Witschge.

Sport
  • MAN MAN, Instagram
  • NL Beeld / Proshots