Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dreetje Hazes poedelnaakt op Instagram: 'Word jij ooit volwassen?'

Het was warm in de studio...

André Hazes

Dreetje is terug van weggeweest. Na een periode vol lijnen coke, liters drank en zelfverminking, schijnt de Hazes-telg er weer bovenop te zijn. Sterker, hij is zelfs weer bezig met nieuwe muziek. Vandaar dat hij regelmatig de studio induikt, al doet hij dat niet altijd met kleren aan. Op Instagram deelt hij namelijk een reeks foto's, waarbij de derde (even naar rechts klikken) wel héél weinig aan de verbeelding overlaat.

Met de fotoreeks, die Dreetje gisteravond online slingerde, houdt hij zijn volgers op de hoogte van alle ontwikkelingen op muzikaal gebied. “Hoe was jouw week?” aldus Hazes bij zijn post.

Bloot

Op de derde foto zien we André echter poedeltjenaakt met zijn zweetreet op een stoel zitten in de studio. En logischerwijs is dat de plaat die de meeste comments oplevert. “Hoeveel mensen zullen er hebben ingezoomd op foto 3 ”, schrijft iemand. Een ander: 'Word jij ooit volwassen?' En: “Waarom lig je bloot op de bank?”, aldus een volger in verwarring.

Op die laatste vraag zullen we waarschijnlijk nooit antwoord krijgen, maar we zijn allang blij om te zien dat het weer goed gaat met de Hazes junior...

Entertainment
  • Grazia
  • NL Beeld / Patrick van Emst