Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw krijgt jaren later alsnog een behoorlijke schadevergoeding voor niet meer kunnen klaarkomen

Het is inderdaad een serieus probleem, als je niet meer kunt klaarkomen. Voor sommigen zelfs de grootste nachtmerrie. Het overkwam deze vrouw twintig jaar geleden. Door een ongeval liep ze een verwonding op, waardoor ze niet meer kan klaarkomen. De inmiddels 62-jarige vrouw is daarom alsnog, twintig jaar later, voor een schadevergoeding gegaan. Met succes, kunnen we wel zeggen.

Seks

In juni 2002 worden er op een Belgische weg richting Nijvel wegwerkzaamheden uitgevoerd. Zoals wel vaker gebeurt, zijn er twee stoplichten neergezet die het verkeer moeten regelen. De toen 42-jarige vrouw rijdt op haar motor over die weg heen, keurig, niks aan de hand. Tot er ineens een hoogteverschil in het wegdek zit en ze daardoor komt te vallen. Ze loopt een flinke pijnlijke hersenschudding op. Maar helaas heeft het ongeluk ook voor ander letsel gezorgd.

47 hechtingen

De vrouw loopt ook letsel op aan haar lies, waar ze vervolgens 47 hechtingen in krijgt. Een behoorlijke. Tijdens het ongeluk zijn er een aantal zenuwen geraakt en deze hebben voor lastige gevolgen gezorgd. Ze kan namelijk onder andere niet meer klaarkomen. "Seksuele rechten maken deel uit van de mensenrechten", zegt ze in 2015 over de kwestie.

Schadevergoeding

Inmiddels heeft de vrouw een behoorlijke troost mogen ontvangen, namelijk een behoorlijke schadevergoeding. De rechter besluit dat de vrouw 12.500 euro schadevergoeding moet krijgen, daarnaast heeft ze allemaal kosten moeten maken, ziekenhuis, herstellen van de motor, enz. Uiteindelijk met de compensatie, aangezien het ongeval in 2002 is gebeurd, krijgt de vrouw een bedrag van 250.000 euro.

Of 250.000 euro de pijn van het nooit meer kunnen klaarkomen verzacht, is niet bekend. Ons lijkt geen enkel bedrag hoog genoeg voor dat leed.

Bizar
  • Nieuwsblad.be
  • AdobeStock