Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert
Annebel Visscher

Reality- en Instagram-diva Annebel Visscher: 'Een grote vrouwenkont is mooi!'

Annebel Visscher (25) deed in 2022 met haar vriend René Spoelstra mee aan Temptation Island en was in februari dit jaar zeer nadrukkelijk aanwezig in het guilty pleasure-pulpprogramma Echte meisjes in de jungle. Na die avonturen in de Dominicaanse Republiek en Laos zocht Panorama haar op in het Friese dorp Tietjerk. “Mijn tanden zijn vervangen, ik heb wel mijn eigen kiezen nog.”

Annebel, je bent een ware realitytijger. We hebben je vorig jaar leren kennen in Temptation Island, waar je je relatie met je vriend René testte. Hebben jullie het moeilijk gehad daar in de Dominicaanse Republiek?

“Temptation Island is een dikke mindfuck natuurlijk. Er worden kleine stukjes beeld uitgezonden, waarvan de context ontbreekt. Die gaat de kijker dan zelf invullen. Bovendien was alles eromheen best pittig. We moesten los van elkaar naar de locatie vliegen en ik moest eerst een paar dagen met de andere drie meiden in een huisje zitten voordat het project echt begon. Maar ik was gedurende onze relatie nog nooit zo lang zonder René geweest, dus ik ging hem gigantisch missen en haalde me van alles in mijn hoofd. Ik dacht op een gegeven moment: hij houdt niet meer van me. Ik ging van alles invullen, maakte mezelf helemaal gek. De eerste paar dagen heb ik niet gegeten en ik kon bijna niet slapen van de stress. Dat heb ik nooit, het was echt heel moeilijk. Ik zat daar in m’n uppie zonder dat ik hem kon spreken of zien; ik heb me zó kut gevoeld!”

Aan het eind van het programma kwamen jullie als koppel ongeschonden uit de overspelstrijd. Is er écht niet buiten de pot gepiest, gelebberd, gevoeld of geneukt?

“Nee. Helemaal niks. Voor mij zaten er geen leuke mannen tussen. Met vrijgezel Ramon had ik wel iets van een connectie en op een gegeven moment zei hij dat hij gevoelens voor me had. Daar geloofde ik al geen zak van. Ik zei dat ik die gevoelens niet voor hem had. Maar in het fragment dat je op tv kon zien, draaide ik er een beetje omheen, omdat ik het voor hem zielig vond om hem af te blaffen. Ik vond dat ongemakkelijk. Ik kon het oprecht goed met hem vinden, maar hij kwam te dichtbij en toen heb ik afstand genomen. Een kwartier daarna zei die Ramon tegen mededeelneemster Cleo dat hij háár het mooiste meisje van de villa vond. Een vieze smeerlap dus, omdat hij keihard loog en een spelletje speelde. Iedereen verklaarde René en ik voor gek dat we aan Temptation Island meededen, maar we waren gewoon nieuwsgierig om het avontuur aan te gaan en eens te kijken wat het ons zou brengen. Ik was vooraf niet onzeker over onze relatie, hoewel René in het begin van onze verkering wel een opmerkelijke actie had gedaan door via een datingapp even te kijken of hij nog wel goed in de markt lag. Dat is daarna niet meer voorgekomen, dus het zat volledig goed tussen ons toen we aan de relatietest op tv begonnen. We hebben dus aardig wat op het spel gezet, maar kwamen gelukkig ongeschonden uit de strijd. We zijn elkaar trouw gebleven en in de slotaflevering vroeg René me zelfs ten huwelijk. Ik draag zijn verlovingsring. We zijn nog niet getrouwd, omdat er hier en daar belangstelling is om ons huwelijk commercieel te ondersteunen. We hebben beiden veel volgers op sociale media, dus als het interessant is om onze bruiloft te laten sponsoren, dan willen we daar wel over nadenken. Het moet sowieso speciaal worden; ik ben in het buitenland ten huwelijk gevraagd, dus een trouwerij over de grens zie ik wel zitten.”

Je bent gevallen voor een Friese klerenkast met een knoeperd van een sixpack en spierballen als meloenen. Inmiddels ben je zelf ook fanatiek als female krachtpatser. Wat vind je aantrekkelijk aan getrainde lijven?

“Bij mannen heeft het een bepaalde dominantie, ik hou ervan. Ik ben zelf ook niet heel klein. Ik ben geen echte bodybuilder of zo, ik moet niet gespierder zijn dan mijn vriend. Dan smijt ik hém door de slaapkamer in plaats van hij mij. Het moet wel in verhouding blijven.”

De nieuwe Panorama ligt nu in de winkel en is hier te bestellen.

Je zegt dat je geen bodybuilder bent, maar je Instagram-account met 132.000 volgers staat vol met sportschoolfoto’s, trainingsvideo’s en berichten waarin je gerelateerde producten aanprijst. Wanneer is die spierballenkwekerij bij jou begonnen?

“Haha, dat zal ik je vertellen. Toen ik René leerde kennen, sportte ik echt helemaal niet. Ik deed niets aan voeding en at het liefst elke dag een hamburger. Het boeide me niet en ik zag er ook heel anders uit: ik had volle en vormloze benen. Door René ben ik begonnen met trainen en nu is het ook voor mij een levensstijl geworden. Ik wil er gewoon goed uitzien, ik wil nooit meer terug naar mijn uiterlijk van toen. Daar word ik ongelukkig van. Natuurlijk heb ik weleens een dag dat ik chocola wil eten, maar daarna voel ik me zó kut... Ik wil gewoon lekker gezond leven, dat doet me goed.”

Benieuwd naar de rest van het artikel? Bekijk 'm in de nieuwste Panorama of check het via Blendle.

Entertainment
  • Clemens Rikken