Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Jutta showt bloedmooi lichaam op hete vakantiefoto's

Van koele koningin op het ijs, naar zwoele zomerbabe onder de zon. Jutta, wat-een-vrouw.

Jutta Leerdam

Als íemand een vakantietje heeft verdiend, dan is het Jutta wel. De blonde atlete trainde zich het afgelopen jaar het schompes en sleepte in het eerste weekend van maart eventjes een gouden plak (1000 meter) binnen. De zoveelste in haar succesvolle carrière. De overwinning in schaatsmekka Thialf was bovendien het einde van 'een perfect seizoen', liet ze weten op social media.

Inmiddels zijn we een aantal weken verder. Jutta's ijzers liggen waarschijnlijk in het vet, terwijl zij ondertussen het natte Nederland heeft ingeruild voor een aantal tropische bestemmingen.

Miami en Mexico

Eerste stop: de Hugo Boss-modeshow in Miami. Daar steelt Jutta de show door met haar losse heupjes het podium onveilig te maken (filmpje boven). Wie de dame is die gretig op Jutta's kadetjes klapt, is niet helemaal duidelijk, maar ze heeft het in ieder geval uitstekend naar haar zin. En dat snappen we wel.

Volgende halte: Mexico, waar de 24-jarige langebaanbaas in een piepkleine blauwe bikini bewijst dat ze ook buiten het seizoen over een bloedfit lijf beschikt. Enkele dagen later knalt ze bewijsstuk 2 online: een zwoel kijkende Jutta in een zwart jurkje.

Vrijgezel

Slingert de ijskoningin de komende tijd nog meer foto's het web op? Laten we het hopen. Weinig atletes zijn immers zo fotogeniek als de vrouw uit 's-Gravenzande. De vrijgezelle vrouw uit 's-Gravenzande, om precies te zijn. Jutta is namelijk sinds een tijdje weer vrijgezel. Daarvoor was ze jarenlang samen met collegaschaatser Koen Verweij. Of de blondine alleen topsporters date of daarnaast ook luie lamlullen een kans geeft, is helaas niet bekend.

Entertainment
  • NL Beeld / Proshots, Instagram Jutta Leerdam