Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit is de beeldschone vrouw van Nathan Rutjes

De meest sympathieke ex-voetballer van Nederland Nathan Rutjes blijkt naast ongelimiteerd positivisme ook een superknappe vrouw te hebben. En dat is hem van harte gegund.

Nathan Rutjes

Nathan Rutjes is de man met de breedste glimlach en stijlvolste coup van Nederland. Dat mag gezegd worden. De combinatie van die twee maakt dan ook dat hij de afgelopen jaren is uitgegroeid tot heus cultfiguur. Zowel op de Nederlandse velden als ver daarbuiten. De beste man deed in 2020 zelfs mee aan Wie Is De Mol. Tot grote vreugde van de Nederlandse tv-kijker.

Droomvrouw

Jarenlang professioneel gevoetbald, cultstatus, tv-optredens. Ja hoor, 'De Mat' heeft het prima op de rit. Hij is bovendien ook al jaren samen met zijn grote liefde Angelique Wakly, met wie hij bijna negen jaar geleden zoontje Lavezzi kreeg. De kleine Rutjes draagt trouwens ook een flink nektapijt. Net als pa.

En hoewel het gezin van drie dol is op elkaar, droomde Nathan vroeger van een heel voetbalelftal van kleine Rutjes. Helaas kwamen ze er tijdens de zwangerschap van Lavezzi achter dat zijn vrouw het HELLP-syndroom heeft, een complicatie die tijdens de zwangerschap kan ontstaan. Een groot gezin zit er daarom niet meer in.

Eerste en laatste

Nathan: "Angelique heeft me eens gevraagd of ik dat erg vind. Maar wat is daar erg aan? Het is jammer, maar het is niet anders. Je moet kijken naar wat je hebt en dan kan ik toch alleen maar blij zijn? Ik heb een fantastisch gezin, dat is wat telt. Treuren en denken aan dingen die je niet hebt brengen je niet verder."

Een reactie waar het optimisme vanaf druipt. En eerlijk gezegd hadden we ook niet anders verwacht van de man met de warme nek.

Entertainment
  • EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.nl