Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert
Dit wist je nog niet over het seksleven van deze beroemdheden

Dit wist je nog niet over het seksleven van deze beroemdheden

Uit de editie van 2 juli 2019: Als je een ster bent, ontkom je niet aan publiciteit. Dat een bekend persoon bepaalde seksuele voorkeuren heeft, is voor veel mensen ook vele malen interessanter dan dat de overbuurman ze heeft. Daarom onthullen we ze hier zo graag.

Emilia Clarke

Britse Emilia was een beetje een huis-tuin-en-keukenactrice voor ze een hoofdrol kreeg in de populaire serie Game of Thrones. Met haar rol als Daenerys Targaryen baarde ze veel opzien en als Daenerys baarde ze in de serie drie draakjes. In een interview liet ze eens weten geen groot fan te zijn van expliciete seksscènes. Aangezien deze wel voorkomen in GOT ging ze daar later op in. “Met naaktscènes heb ik geen probleem, zolang het functioneel is en mooi in beeld gebracht.” Sterker, ze zou graag meer naakte mannen zien in de serie: “Als ik het voor het zeggen zou hebben, zou ik alle mooie mannen terughalen in de serie en ze allemaal opdragen hun broek te laten zakken. En dan close-ups van al hun penissen graag.” De penis van Jason Momoa kreeg ze zelf onder ogen tijdens een van hun seksscènes in de serie. In de Graham Norton-show vertelde ze dat hij tijdens die scènes een roze sok over zijn geslachtsdeel droeg en voegde eraan toe: “Het was enorm roze en ik wist niet meer wat ik moest doen.”

Kristen Stewart

Vrouwen zouden seksueel worden aangetrokken door zogenaamde feromonen. Die komen vooral voor in zweetlucht. Toch zijn er weinig vrouwen die met orgastisch genoegen hun tong in een zwetende oksel stoppen. Op Kristin Stewart na dan. Zij bekende dat ze de geur van haar minnaars heerlijk vindt. Net als haar ex Robert Pattinson trouwens. Ze vertelde in een interview openlijk over hoe de twee elkaars oksels uitgebreid droog lebberden. Daarna ging de relatie uit, want ze vond kennelijk iemand met nog fijnere oksels.

Scarlett Johansson

Johansson heeft een exhibitionistisch trekje, bekende ze eens. Niet heel gek voor een actrice natuurlijk. Maar in een interview met Playboy bekende ze ooit ook: “Mijn ultieme fantasie is wilde seks hebben op de achterbank van een auto. Ik vind seks in een auto sexy. Als ik in een wilde bui zou zijn en iets geks zou willen doen, zou ik voor seks op de achterbank van een auto gaan.” Aangezien het geen heel ingewikkelde fantasie is, zal het er inmiddels weleens van gekomen zijn. Maar toch... mocht je ooit een date hebben met Scarlett, haal haar hoe dan ook op met de auto.

Rihanna

De wulpse zangeres houdt wel van klapjes en zweepjes, bekende ze in een interviews. “Onderdanig zijn in de slaapkamer is echt heel leuk. Ik hou ervan om tikjes te krijgen of vastgebonden te zijn. In mijn leven heb ik altijd alle controle, dus in de slaapkamer vind ik het dan fijn om het kleine meisje te zijn met een machoman die dominant is.”

De zangeres uit Barbados bracht zelf ook een sm-collectie op de markt, inclusief handboeien en zweepjes. Al is ze geen groot fan van dat soort attributen. “Want dan moet je, net als je lekker bezig bent, stoppen om die zweepjes of handboeien te zoeken. Ik gebruik liever de handen en wat er verder zoal toevallig in de buurt is.” Ze zong over haar masochistische, onderdanige kant in het nummer S&M: “Pain is my pleasure, chains and whips excite me.” Maar uiteraard dient het allemaal wel met mate te gebeuren. Haar ex-vriend Chris Brown ging dus een flink tikje te ver toen hij Rihanna met gebalde vuist in haar gezicht sloeg en in haar arm beet toen de twee ruzie kregen in de auto. Dat leverde hem geen genietende Rihanna op, wél een straatverbod en het einde van hun relatie.

SCARLETT JOHANSSON: ‘MIJN ULTIEME FANTASIE IS WILDE SEKS HEBBEN OP DE ACHTERBANK VAN EEN AUTO. IK VIND SEKS IN EEN AUTO SEXY’

Maggie Gyllenhaal

De Amerikaanse actrice (en zus van Jake) is open over haar enorme collectie vibrators. Ze heeft er zelfs zoveel dat ze de seksspeeltjes uitleent aan haar vriendinnen. “Zelf gebruik ik eigenlijk maar twee exemplaren, maar ik heb een enorme collectie vibrators. Dus lenen vriendinnen ze van me voor een maand of zes.” Wel graag even in een sopje voor je ze terugbrengt.

De collectie kreeg ze voornamelijk opgestuurd na haar rol in Hysteria. Die film verhaalt over de tijd dat vrouwen met psychische klachten werden behandeld met orgasmen die een arts ze met behulp van primitieve dildo’s poogde te laten krijgen. “Ik nam de rol aan omdat ik nieuwsgierig was naar de oorsprong van de vibrator. Vrouwen praten er vaak met gene over, terwijl ik dat helemaal niet nodig vind. Het is een handig apparaat.”

Courtney Love

Ze is waarschijnlijk een van de meest gehate vrouwen in de rockwereld. De oud-frontvrouw van Hole wordt door velen nog altijd gezien als degene die Kurt Cobain weleens vermoord zou kunnen hebben. Of anders toch wel de reden voor zijn zelfmoord is. Courtney heeft alle betrokkenheid altijd ontkend, terwijl ze erg open is over zo ongeveer alles. En dus ook over seks. Zo stelt ze dat ze heel erg goed is in seks en dat ze dat te danken heeft aan het feit dat ze opgroeide als lelijk meisje. “Mooie meisjes hoeven alleen maar te liggen, mooi te zijn en alles te ondergaan. Omdat ik lelijk was, moest ik wel zorgen dat ik verdomd goed was in bed. Daarom voel ik me nooit bedreigd door mooie vrouwen. In bed ben ik ze allemaal de baas.” Overigens was ze daar kennelijk op de vooravond van haar huwelijk met Kurt nog wat onzeker over. Een van de huwelijksgeloftes van Kurt was namelijk, zo stond te lezen op een briefje dat na Kurts dood ergens opdook en door Courtney was geschreven, dat hij moest beloven minimaal eenmaal per week seks met haar te hebben.

RIHANNA: ‘ONDERDANIG ZIJN IN DE SLAAPKAMER IS ECHT HEEL LEUK. IK HOU ERVAN OM TIKJES TE KRIJGEN OF VASTGEBONDEN TE ZIJN’

Kesha

De Amerikaanse zangeres (en een toefje actrice) claimt seks te hebben gehad met een geest. En dat beviel haar zo goed dat ze er ook een liedje over schreef: Supernatural. Ze zegt meerdere ervaringen te hebben gehad met een geest op ‘een sexy manier’. Deze geest ‘woonde’ in haar huis en hield haar ’s avonds wakker. Uiteindelijk kwam daar seks van. En dat was best een beetje griezelig, zei ze daarover. “Maar dat was mede de reden dat het zo opwindend was.” Overigens weet ze de naam van haar spookminnaar niet. “Hij was een geest, dus zijn naam weet ik niet.” Op zich is gewoon een blinddoek voor je ogen binden trouwens ook een manier om seks te hebben met iemand die je niet ziet.

James Franco

Door sociale media zijn sterren plots veel bereikbaarder geworden voor de fans. Zo liet Neymar een dame die hij op Instagram scoutte, overkomen vanuit Brazilië zodat hij in Parijs op en onder haar kon gaan liggen. Al dan niet met toestemming, daar is de politie nog niet helemaal uit. Nog onhandiger is het echter om als ster via sociale media de jacht te openen op een minderjarig meisje. Zoals James Franco deed in 2014. De 17-jarige Lucy had hem na een voorstelling op Broadway opgewacht en maakte een korte video met Franco. Hij vroeg haar vooral zijn naam te taggen als ze het filmpje plaatste op Instagram. Toen ze dat deed, begon hij de jacht. Lucy dacht in eerste instantie dat ze in de maling werd genomen. Toen Franco haar vroeg of hij wel of niet een hotel moest boeken voor hun ontmoeting de volgende dag, reageerde ze met: “1 april was al een tijdje terug, hoor.” Waarop Franco een foto van zichzelf stuurde met de tekst: “Ik ben het echt hoor, ja of nee?” Zelfs nadat het meisje aangaf 17 te zijn, deed dit hem niet terugdeinzen.

Het meisje maakte screenshots van de conversatie en bracht deze naar buiten. Dat veroorzaakte aardig wat ophef. In een talkshow betuigde Franco later spijt en stelde dat ‘hij niet slim bezig was geweest’.

WILL SMITH EN JADA PINKETT

Over het bekende Hollywood-koppel gaan vele geruchten. Beiden zouden vreemd zijn gegaan. Ze zouden beiden homoseksueel zijn en hun huwelijk gebruiken om dat te kunnen ontkennen. Zelf doen ze regelmatig uitlatingen over hun seksleven. Jada bekende ooit seksverslaafd te zijn.

“Toen ik jong was, dacht ik dat ik alles altijd met seks kon oplossen. Het is geen probleem als je behoefte hebt aan veel seks, maar de reden dat ik dat wilde deugde niet.” Om hun seksleven na twintig jaar huwelijk spannend te houden, zouden de twee vaak aan rollenspel doen, wat voor acteurs geen onmogelijke opgave zal zijn. En ze zoeken graag spannende plekjes uit. “Tijdens een feestje bij vrienden in de badkamer of bij een vergadering in een lege kantoorkamer. Het houdt het spannend.”

EN DAN NOG EVEN DIT...

* The Rock noemt zijn penis The Blessing

* Kate Perry bad als kind tot God dat ze later borsten zou krijgen ‘zo groot dat ze, liggend op haar rug, haar voeten niet zou kunnen zien’.

* Model Chrissy Teigen vertelde ooit tijdens een etentje met vrienden dat er slechts één deel van haar lichaam is dat haar man John Legend niet mocht zien: haar anus.

* Toen John daarop zei dat hij die elke keer zag als ze doggy deden, werd dat standje ter plekke uit hun repertoire gedelete.

* Robert Downey Jr. noemde zichzelf ooit een serie-masturbeerder omdat ‘je eerst van jezelf moet kunnen houden, voor je van iemand anders kan houden’.

Entertainment
  • BrunoPress